Massage i Kil & Karlstad med omnejd

av | apr 28, 2020

Massage

Hos mig är det alltid du och ditt välmående som står i centrum, jag erbjuder olika massagebehandlingar anpassade efter dina behov och besvär. Massage är en behandling som har visat sig vara till stor nytta för många, både för akuta besvär men likväl för kroniska. Det finns många anledningar för att gå på massage, bland annat för att lindra stelhet och stress. 

Du hittar mig i Kil som är beläget en liten bit utanför Karlstad. Jag utför mina behandlingar i ett lugnt och stilla rum med rätt förutsättningar för att du ska få en avslappnande stund. Vill du hellre att jag kommer hem till dig och gör min behandling så går det hur bra som helst. Fokus ligger på att du ska må bra och det är utefter det som jag arbetar. 

massage Kil

Svensk klassisk massage

Det här är en behandlingsmetod som är väldigt populär och som utövas världen över. Med hjälp av en svensk klassisk massage så får du en behandling som lindrar stress och som mjukar upp musklerna i kroppen. Det här är en mer omfattande massage där jag på ett avslappnande tillvägagångssätt behandlar ben, armar, rygg och nacke för att släppa på alla spänningar som finns i din kropp. Vid smärta på ett visst område så tar jag givetvis hänsyn till det och kommer göra allt för att öka din kropps hälsa.

Jag erbjuder även en mer behandlande massage som fokuserar på att lindra stelhet och smärta på ett specifik område. Där gör jag en djupgående behandling över det berörda området. Det här är en metod som kan användas vid skada eller besvär i ryggen, nacken, axlarna eller benen. Oavsett behandlingsområde så kommer jag göra allt för att du ska må bättre efteråt. 

Massage Karlstad

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage ger dig en stund där du bara får vara dig själv, en stund där du kommer bort från all vardagsstress och bara kan koppla av. Med mjuka och skonsamma rörelser får du en harmonisk behandling av nacke, rygg och axlar. Det här är det ideala valet för dig som lider av stress eller bara vill få möjligheten att koppla av. Mitt syfte är att bidra med mina kunskaper för att du ska må precis så bra som du förtjänar,

Vill du veta mer om vad mina behandlingar innebär och vilken metod som passar dig bäst? Då är du varmt välkommen att kontakta mig, jag berättar gärna mer om mina behandlingar och hjälper dig gärna att komma fram till den bästa lösningen för dig. Jag finns i Kil utanför Karlstad men har som sagt möjligheten att även komma hem till dig för en massage.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Strong Wellness By Daniel

Daniel Eriksson
Södra Boda Hagen 1
665 93 Kil
strongwellnessbydaniel@gmail.com
072 - 44 85 187