Om mig

av | apr 9, 2019

Driven

Hej!
Ni kanske undrar vem jag är?
Mitt namn är Daniel Eriksson och det är jag som driver Strong Wellness by Daniel. Jag är en positiv och glad 33 åring som bor på landet i Kils kommun, Högboda. Enda sedan jag var liten har mitt intresse inom sport & idrott varit stort och jag har spelat både ishockey, innebandy och fotboll i tonåren. På senare år har däremot vikterna på gymmet och golfbanan varit min motivation inom träningen.

2013 fick jag diagnosen ankyloserande spondylit (bechterews) som är en reumatisk sjukdom, detta gjorde att träningen fick en helt annan innebörd för mig och jag blev mer intresserad av hälsan i stort och inte bara träningen i sig. Genom att själv fokusera på hälsan i helhet är jag idag näst intill symtomfri från min sjukdom och den är inte längre ett hinder i min vardag. 2017 gick jag en hälsoutbildning för att bli certifierad personlig tränare, kostrådgivare och massör.

Detta öppnade upp min syn på hälsan ännu mer och en av alla kunskaper jag verkligen fick med mig var att vi alla är olika och vad som är hälsa och hur man tar sig till sitt bästa jag kan vara väldigt varierande. Genom både utbildningar och egna erfarenheter har mitt intresse bara vuxit och idag är jag en brinnande själ inom hälsa. Jag tycker att det är otroligt roligt att se människors utveckling och steg mot sitt bästa jag och jag vill mer än gärna vara en hjälpande hand på vägen!.

Tillsammans med er vill jag förmedla känslan att ingenting är omöjligt och framförallt ta fram ditt bästa jag.

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Strong Wellness By Daniel

Daniel Eriksson
Södra Boda Hagen 1
665 93 Kil
strongwellnessbydaniel@gmail.com
072 - 44 85 187