Kostrådgivning & Personlig träning i Kil & Karlstad

av | apr 28, 2020

Kostrådgivning

För att kroppen ska fungera på bästa sätt är det otroligt viktigt att man tar hänsyn till sin kost, det är en av de byggstenarna för att behålla hälsan i god form. Vi alla människor behöver mat för att fungera. En av nycklarna till en god sinnesstämning och energi för att klara av vardagen är en bra kosthållning. När du inte har tiden eller kunskaperna för att sitta och se över din kost så finns jag här för att hjälpa dig med kostrådgivning. Låt din resa mot ett bättre välmående börja här.

Jag erbjuder en metod som med enkelhet och effektivitet kommer att förbättra din kosthållning och din livskvalité. Utefter dina mål så tar jag fram ett kostupplägg som kommer förbättra din hälsa på ett roligt sätt. Med mig som kostrådgivare får du personlig service där jag alltid arbetar utefter dina önskemål.

Personlig träning

Har du fastnat med träningen eller vill börja träna men inte riktigt har koll på vart du ska börja? Då finns jag här som personlig tränare och hjälper dig med glädje att komma igång med träningen. Träning ger en positiv påverkan på kroppen fysiskt men även psykiskt och bör ses som ett naturligt lyckopiller för kropp och knopp.

Oavsett vad du har för mål med din träning så är det min uppgift att vara din hjälp på traven för att uppnå dessa mål. Tillsammans går vi tydligt igenom dina önskemål och därefter tar jag fram ett personligt träningsupplägg som kommer bidra till att du får ut det mesta av din träning. Med personlig träning hos mig så får du en person som fokuserar enbart på dig och din hälsa.

Jag vill bevisa för er att ingenting är omöjligt och mitt mål är att tillsammans med er plocka fram ditt bästa jag. Din resa börjar här.

Gruppträning

Ibland vill man inte träna själv, du kanske känner dig tryggare i sällskap eller tycker det är roligare att träna i grupp. Oavsett anledning så är du varmt välkommen på gruppträning där vi alla arbetar mot ett och samma mål, en god hälsa. Likt alla mina andra tjänster så erbjuder jag också gruppträning till såväl privatpersoner som företag. Vi håller igång tillsammans och stöttar varandra för att bibehålla ett hälsosamt liv, tillsammans har vi kul.

Oavsett om du är i början av din träningskarriär eller har lång erfarenhet av träning så är du varmt välkommen till gruppträning. Jag anpassar övningarna så att alla kan få ut maximalt av träningen.

Jag finns i Kil utanför Karlstad och hos mig kan du få kostrådgivning, personlig tränare och gruppträning. Välkommen till Strong Wellnes By Daniel!

Kontakt

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Strong Wellness By Daniel

Daniel Eriksson
Södra Boda Hagen 1
665 93 Kil
strongwellnessbydaniel@gmail.com
072 - 44 85 187